Tofu wędzone eko Solida Food 220g
Opis
Solida Food
Każdy rodzaj Tofu produkowany jest z nasion soi niemodyfikowanej genetycznie i nie zawiera konserwantów. Są wytwarzane zgodnie z chińską tradycją kulinarną. Tofu naturalne często jest składnikiem różnych gorących potraw i zup, a Tofu wędzone czy smakowe doskonale nadaje się na zimne przekąski oraz do sałatek.
SKŁADNIKI
soja*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny). Tofu wędzone dymem z drewna bukowego i dębowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 496 kJ / 119 kcal Tłuszcz: 6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g; Węglowodany: 2,9 g; w tym cukry: 0 g; Białko: 12,1 g; Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w tem. od 0 do + 4 stopni C