Tofu naturalne eko Solida Food 300g
Opis
Solida Food
Każdy rodzaj Tofu produkowany jest z nasion soi niemodyfikowanej genetycznie i nie zawiera konserwantów. Są wytwarzane zgodnie z chińską tradycją kulinarną. Tofu naturalne często jest składnikiem różnych gorących potraw i zup, a Tofu wędzone czy smakowe doskonale nadaje się na zimne przekąski oraz do sałatek.
SKŁADNIKI
soja*, woda, substancja wiążąca: chlorek wapnia, chlorek magnezu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 507 kJ / 122 kcal Tłuszcz: 7,9 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g; Węglowodany: 1,9 g; w tym cukry: 0 g; Białko: 10,8 g; Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od + 2 do + 8 stopni C. Po otwarciu przechowywać w świeżej, zimnej wodzie i spożyć w ciągu kilku dni.